Velkommen til CUUJ – Center for unge, uddannelse og job

Center for unge, uddannelse og job er et helt nyt center, som fra 1. januar 2019 omfatter Syddjurs Kommunes samlede uddannelses- og vejledningsindsats for unge. Centrets fornemmeste opgave er at sikre gode overgange mellem grundskole, uddannelse og job.

Centrets opgaver starter allerede ved uddannelses-og erhvervsvejledningen i 7. klasse og fortsætter om nødvendigt til det fyldte 30 år.

Kontakt:
Har du brug for at komme i kontakt med Center for unge, uddannelse og job, kan du sende en mail på cuuj@syddjurs.dk, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 

Webniarer for forældre

Da brobygning, introduktionskurser og andre fysiske besøg på ungdomsuddannelserne for grundskoleleverne er aflyst på grund af covid-19, er der aktuelt brug for en særlig indsats for at sikre de unge en god introduktion til ungdomsuddannelserne.

I uge 50 og 51 er eVejledning vært ved en række webinarer for forældre. Forældrene kan tilmelde sig det webinar, som passer dem bedst.

Webinarerne er et frivilligt tilbud, der er tænkt til at kunne støtte forældrene i en tid, hvor informationsaktiviteter for børn og forældre afvikles på alternative måder. Efter webinaret er det muligt at chatte med vejledere fra eVejledning. Forældrene er velkomne til at invitere deres børn med, så man som familie kan deltage sammen.

Læs mere her

Måltal for søgning til ungdomsuddannelser i Syddjurs kan du finde her

FGU
Forberedende 
Grunduddannelse.
Se video om uddannelsen her